Moikka Häme!

Tarkoitus on kirjoittaa vaaleihin liittyviä juttuja – näin aluksi ainakin eduskuntavaaleihin saakka. Kanta-Häme – Päijät-Häme vaalipiiriottelua olen aktiivisesti seurannut yli kymmenen vuotta. Paikallisesti pienen puolueen ehdokas ei välttämättä tarvitse Hämeen vaalipiirissä yhtä suurta äänimäärää kuin suuren puolueen ehdokas. Tulos riippuu äänestysinnosta omassa vaalipiirissä ja koko maassa. Joku saattaa päästä ääniharavan imussa 1000 äänellä eduskuntaan. Joku ei pääse 6000:lla. Kannattaa myös muistaa, että naiset ovat niitä innokkaimpia äänestäjiä. Naiset valitsevat eduskunnan jäsenet. Vaalien tuloksia seuratessa huomaa myös, että naiset valitsevat eduskuntaan miehiä useammin kuin naisia. 

Meeri 

Kommentti artikkeliin “Moikka Häme!”
  1. Hei, tämä on kommentti.
    Poistaaksesi kommentin, kirjaudu sisään ja lue artikkelin kommentit. Jokaisen kommentin kohdalla linkki, jonka avulla voit halutessasi muokata sitä tai poistaa sen.

Jätä kommentti

css.php