Puhelin käteen – sähköposti auki ja kysymään!

Hämeen vaalipiirissä ovat Etelä-Hämeen ehdokkaat käyneet kaikissa vaaleissa napsimassa Päijät-Hämeen äänet laariinsa kaikissa puolueissa. Aika erikoista. Mikä lienee syy? Ovatko Etelä-Hämeen ehdokkaat niin ylivertaisen päteviä, että päijäthämäläiset antavat periksi jo esittelyssä? Pitkän linjan lahtelainen poliitikko Jouko Skinnari toteaa blogissaan, että kantahämäläiset eivät kutsu päijäthämäläisiä tilaisuuksiinsa. Jo ministerinäkin toiminut mies ei taida minnekään mennä ilman kutsua? Uusille ehdokkaille sanon, että ottakaa selvää koko vaalipiirin paikallisyhdistyksistä ja pyytäkää mahdollisuutta käydä esittelemässä vaaliteemojanne ja itseänne. Se on sitä kentällä tapahtuvaa vaalityötä, johon ehdokkaan on löydettävä aikaa.

Kommentti artikkeliin “Puhelin käteen – sähköposti auki ja kysymään!”
  1. b9jhx4 sanoo:

    Ps. Netin sosiaalisen median kautta ei valitettavasti vielä tavoita innokkaimpia äänestäjiä, jotka ovat yli viisikymppisiä naisia.

    Meeri Koivunen

Jätä kommentti

css.php